Berti dhe Miqt

Berti dhe Miqt
Artist : Albert Naraçi
Violine : Lorenc Radovani
Tastiere : Gjon Shllaku
Bateri : Gëzim Mesi

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.