Bija Shqiptare Teatri Migjeni

Bija Shqiptare Teatri Migjeni
Bija Shqiptare
04-06-2019
"Bija shqiptare" Aktiviteti i Plotë
Veprimtari poetiko-muzikor, poezi nga At V. Prennushi, me motive kryesisht nga At Martin Gjoka & R.Prennushi. redaktor muzikor e letrar R.Prennushi, hamonizimet dhe orkestrimet Maestro Gjon Ndoc Shllaku.

Solistët
Margerita Shllaku - Bija
Silvi Kacarosi - Nana
Niki Mjeda - Nora
Jonel Çeliku - Bardhoshi

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.