Bija Shqiptare

Bija Shqiptare
03-25-2019
"Bija shqiptare" Aktiviteti i Plotë
Veprimtari poetiko-muzikor, poezi nga At V. Prennushi, me motive kryesisht nga At Martin Gjoka & R.Prennushi. redaktor muzikor e letrar R.Prennushi, hamonizimet dhe orkestrimet Maestro Gjon Ndoc Shllaku.

Solistët
Margerita Shllaku - Bija
Silvi Kacarosi - Nana
Niki Mjeda - Nora
Jonel Çeliku - Bardhoshi

Kuinteti i Universitetit Të Arteve Tiranë
Lorenc Radovani - Violinë
Entiona Tahiraj - Violinë
Arian Paço - Violë
Gëzim Belegu - Violonçel
Arben Basha - Kontrabas
Sara Nenshati - Pianoforte

Kori i Fëmijëve: Ana Guli, Bruna Kaçi, Deivid Voci, Emanuel Sukaj, Estera Ndreka, Jonel Çeliku, Juled Çeliku, Lea Lulaj, Leart Kopliku, Marko Shala, Matea Cepi, Mario Cepi, Mikela Deadndreaj, Henri Mlika, Nilsa Selimi, Nina Boci, Nikol Xhanxhafili, Riert Shkjau, Rigersa Loka, Sonila Molla.

Dirigjent: Gjon Nd.Shllaku
Regjia: Raimonda Marko
Mjeshter Vokali: Rita Dervishi
Udhëheqës artistik: Gjon Nd.Shllaku

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.