Chimera Trio – Shkodra Jazz Festistival 2023

"Chimera Trio" dhuroi një nga performacat më mbresëlënëse të "Shkodra Jazz Festival 2023", që zhvillohet prej tri javësh në Shkodër.
"Chimera Trio" erdhi nē skenë si një formacion kulturor shumëngjyrësh, drejtuar nga Markelian Kapidani, djalë shkodre, një nga pionierët e xhazit shqiptar, dhe me pjesëmarrjen e Flavio Piantoni nga Italia, një basist me shumë eksperiencë, Gabriel Oscar Rosati, trompetist, Laura Ghirardi, një këngëtare e apasionuar pas stileve të ndryshme dhe Pablo Della Maggiora, perkusionist i gjithanshëm.

Back to Top
Return Back
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.