Bija Shqiptare

Bija shqiptare

“Bija shqiptare” Veprim poetiko-muzikor, poezi nga At V. Prennushi, me motive kryesisht nga At Martin Gjoka & R.Prennushi. redaktor muzikor e letrar R.Prennushi, hamonizimet dhe orkestrimet Maestro Gjon Ndoc Shllaku.

Solistët Margerita Shllaku – Bija Silvi Kacarosi – Nana Niki Mjeda – Nora Jonel Çeliku – Bardhoshi

Kuinteti i Universitetit Të Arteve Tiranë Lorenc Radovani – Violinë Entiona Tahiraj – Violinë Arian Paço – Violë Gëzim Belegu – Violonçel Arben Basha – Kontrabas Sara Nenshati – Pianoforte

Kori i Fëmijëve: Ana Guli, Bruna Kaçi, Deivid Voci, Emanuel Sukaj, Estera Ndreka, Jonel Çeliku, Juled Çeliku, Lea Lulaj, Leart Kopliku, Marko Shala, Matea Cepi, Mario Cepi, Mikela Deadndreaj, Henri Mlika, Nilsa Selimi, Nina Boci, Nikol Xhanxhafili, Riert Shkjau, Rigersa Loka, Sonila Molla.

Dirigjent: Gjon Nd.Shllaku Regjia: Raimonda Marko Mjeshter Vokali: Rita Dervishi Udhëheqës artistik: Gjon Nd.Shllaku

Add Comment